Behandeling van rugpijn

Meer dan 80% van de mensen krijgt vroeg of laat te maken met rug- en of nekklachten. Dikwijls worden deze klachten enkel symptomatisch behandeld medicijnen en ontstekingsremmers. De onderliggende oorzaak blijft echter bestaan. Wanneer andere behandelingen voor geen blijvend resultaat kunnen zorgen, dan kan een massagestoel de oplossing zijn. Verwen uzelf met een persoonlijke masseur en laat u masseren wanneer het u past.

Aanbevolen door artsen

Dankzij een MyFitSit massagezetel kunnen pijnklachten ten gevolge van diverse aandoeningen, zoals rugproblemen, fibromyalgie en artrose verlicht worden. Vooral klachten die het gevolg zijn van chronische aandoeningen kunnen oorzaak zijn van een lange lijdensweg met verlies van levenskwaliteit. Door regelmatig gebruik van de massagezetel zorgt de lichaamseigen endorfineproductie voor de nodige pijnverlichting en ontspannen de spieren. Het wordt opnieuw mogelijk om een normaal dagelijks leven te leiden, waarbij men zijn levenskwaliteit herstelt.

Vermindering van spierspanning en behandeling van gerelateerde pijnklachten

Nek-, rug- en schouderklachten zijn één van de meest voorkomende lichamelijke klachten. Niet alleen bij mensen met een zittend beroep, maar ook in de zorg-, transport- en tal van andere beroepsgroepen zijn rugklachten een vaak voorkomend probleem.

Naast een verkeerde werkhouding worden de klachten ook nog versterkt door een stressvol leven. De klachten zijn vaak het resultaat van een verhoogde spierspanning. De oplossing hiervoor is het masseren van de spieren en hiermee de spierspanning te verlagen, de afvoer van afvalstoffen te stimuleren en de doorbloeding te verbeteren.

Weer vitaal na een massage in de massagezetel

Slechts 15 minuten in de MyFitSit massagestoel zitten is niet alleen effectief tegen rug- en nekklachten, maar helpt ook om mentaal te ontspannen. Even de drukte laten voor wat ze is en genieten van de massage. Je zal je meteen weer een stuk fitter en vitaler voelen.

Positieve effecten

  • Ontspant de spieren
  • Positief effect op schouder- en rugklachten
  • Vermindert de druk op de wervels en tussenwervel-schijven
  • Verbetert & stimuleert bloedsomloop
  • Bevordert afvoer afvalstoffen
  • Activeert stofwisseling
  • Positief effect op psyche
  • Reduceert stress
massagezetel rugklachten
massagezetel rugklachten
nl_BENederlands